I det enkla finns det vackra

Min kära sambo som är duktig med kameran har tagit en lång rad bilder. En hel del kommer användas i olika inlägg. Men de är så många så kommer försöka dela med mig av ett hel del.

Denna veckan kommer bloggen passera 3000följare. Jippi.

Från ha varit en plats för mig att skriva lite trädgårdsdagbok och få en möjlighet till att få ut min vrede över Sveriges mat/jordbrukspolitik. Har det blivit en växande projekt, intresset har slagit alla mina fantasier.

IMG_0668När man röjer kan gamla saker man får fram vara vackra.

IMG_0779
Doris som gillar att spana från alla möjliga platser.

IMG_0569
Stjälkselleri från tidigare i våras.

//Ricky Karlsson

//Ricky Karlsson

Gilla och dela. Odlaminmat är lätt att följa på facebook.

Detta är historian om hur matens ursprung blev en viktig fråga i mitt liv. Hur odling blev en naturlig del av livet. Samt hur man går från 3 tomatplantor till hur man odlar rationellt för storfamiljen.

Det här inlägget postades i Foto och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera