200 000

Detta är en liten blogg för att jag skall skriva av mig frustration samt föra lite dagbok över vad som händer i trädgården. Det var så det började. Det var med det tankarna jag började skriva. Efter ett par veckor hade jag fått 3500 läsningar. Insåg att det fanns de som var intresserad av vad jag hade att säga.

rickyIdag firar vi 200 000 lästa artiklar på de senaste 12 månaderna. Att det som är en liten blogg för trädgård, självhushållning och handla lokalt kunde få ett sådant intresse slår alla mina drömmar.

Lite beroende hur man räknar har den nu tagit sig upp på topp 4 till 8 i Sverige. Att den fortfarande drivs som hobbyprojekt gör det ännu mera speciellt.

Nej detta är inget man blir rik på, reklamen betalar webbhotell osv. Målet med denna blogg är inte försörjning utan mer att påverka människor. Men odlingen och bloggen är idag en så stor del av mitt liv så det finns delar som jag kommer försöka skapa avkastning från. Ett löfte till er alla kommer dock alltid att vara tydlig och rak.

Ligger det en länk till bokus så är det för att det finns några kronor för mig vid köp. Säljer jag frön eller rötter direkt så gör jag det naturligtvis för att tjäna någon krona. Men fram till dags datum har det handlat om mitt egna överskott eller produkter som inte går att få tag på i Sverige. Nej detta är heller inga stora belopp, ligger i hobbyverksamhet.

Målet är att få fler att odla, att öka den nationella självhushållningen. Att påverka val i matvarubutiken. allt ligger på olika nivåer, men alla steg i rätt riktning är viktiga steg.

Några förslag vad jag borde skriva om?

//Ricky Karlsson

//Ricky Karlsson

Detta är historian om hur matens ursprung blev en viktig fråga i mitt liv. Hur odling blev en naturlig del av livet. Samt hur man går från 3 tomatplantor till hur man odlar rationellt för storfamiljen.

Gilla och dela. Odlaminmat är lätt att följa på facebook.

Det här inlägget postades i www.odlaminmat.se. Bokmärk permalänken.

Kommentera