Om det händer något

Jag mins från min barndom hur telefonkatalogen, innehöll information om hur man skulle agera i en krigs situation. (Telefonkatalogen var en bok man fick hem varje år med alla lokala telefonnummer.) Idag säger myndigheten för samhällsskydd och beredskap att varje svensk skall ha beredskap att klara 72timmar utan hjälp.

Vi behöver inte gå längre tillbaka än stormen Gudrun för att säga att 2veckor är mera än rimligt.

Skulle%20du%20%C3%B6verleva%20i%2072%20timmar%20om%20all%20samh%C3%A4llsservice%20brakar%20samman?

Det är bra att våra riksmedia har börjat uppmärksamma dessa frågor.

//Ricky Karlsson

//Ricky Karlsson

Detta är historian om hur matens ursprung blev en viktig fråga i mitt liv. Hur odling blev en naturlig del av livet. Samt hur man går från 3 tomatplantor till hur man odlar rationellt för storfamiljen.

Gilla och dela. Odlaminmat är lätt att följa på facebook.

Det här inlägget postades i OM KRIGET KOMMER. Bokmärk permalänken.

Kommentera