53kg paket, årets tyngsta odlingspaket.

Nu har jag fått hem 3 paket med en totalvikt på 53kg.

En odlingstunnel som jag beställt hem. Hoppas jag närmsta veckorna får färdigställa odlingsytan och förankra den. Dessa tunnlar är ofta kända som poly tunnel eller växthustunnlar.

tunnelKommer i år ha chiliplantor samt tomater. Hoppas att jag under våren lyckas med att ympa tomatplantorna. Det blir första gången jag skall göra det.

Totalt är den på 24kvadrat, inser nu att det är ungefär så stort som vårat vardagsrum.

Dessa är i princip alltid billigare att köpa från utlandet. Denna är i från Danmark, men England och Baltikum är ganska vanligt att köpa från. Detta är tunnlar för hobbybruk. Proffstunnlar kostar minst 20-30tusen kroner. Får se vad för resultat jag kan få ut ur denna. Ganska lågt pris per kvadratmeter och år är det iallafall.

//Ricky Karlsson

//Ricky Karlsson


Detta är historian om hur mates ursprung blev en viktig fråga i mitt liv. Hur odling blev en naturlig del av livet. Samt hur man går från 3 tomatplantor till hur man odlar rationellt för storfamiljen.

Gilla och dela. Odlaminmat är lätt att följa på facebook.

Det här inlägget postades i Chili och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera