Vad är KRAV?

Matgeek på facebook

Detta är en kanal på facebook/youtube som jag har börjat följa mer och mera.
Det han delar idag är något jag har funderat på länge hur jag skall skriva.

Han visar på all tydlighet hur det har flera bottnar.

Ur mitt perspektiv är all form av märkning ett behov för att man inte har kontakt direkt med bonden som producerar. Bäst är om man kan köpa direkt av den som producerar. Men detta kan vara ett alternativ.

//Ricky Karlsson

//Ricky Karlsson


Detta är historian om hur matens ursprung blev en viktig fråga i mitt liv. Hur odling blev en naturlig del av livet. Samt hur man går från 3 tomatplantor till hur man odlar rationellt för storfamiljen.

Gilla och dela. Odlaminmat är lätt att följa på facebook.

 

Det här inlägget postades i Media måndag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera