Ibland förälskar man sig.

Jag vill bli som en italiensk mormor när jag blir vuxen.

.

Att odla bladsallad kan man verkligen spara stora pengar på. Köpt hem för att kunna ha en bädd italiensk ruccola. Lovar att varje gång jag kommer att skörda den skall man tänka på italienska mormödrar.

Hon sätter ett fingret på en viktig detalj, väldigt mycket av vad vi äter kan vi odla själv. Den svenska självförsörjningen behöver att öka. Skapade ett facebook event för att vi alla skall kunna uppmuntra varandra att göra mera. Odla lite till öka självhushållningsgraden.

Även om det är att bara odla lite chili i ett söder fönster till pga sniglar gör att man bara orkar med potatis, morötter och lök. Alla steg i rätt riktning är viktigt.

Alla kan inte vara som mig där jag skall sätta ca 60 olika kulturer i backen till våren. Men alla kan göra något. #getskitdone

Eventet där vi pushar varandra.

fröpärm

Det här inlägget postades i självhushållning. Bokmärk permalänken.

Kommentera