Äntligen bredband

IMG_20150910_153126

I somras hade de dragit fram fiber till huset. Sedan några veckor är vi nu fiber uppkopplade. Hastigheten är en dröm i jämförelse med tidigare.

Själv investeringen kommer att betala sig på under 6år. Plus att vi när som helst kan öka hastigheten om vi skulle behöva.

Den här bloggen är enkel till sitt format och görs i en helt vanlig wordpress mall. Inte för att den alltid ser snyggast ut. Men för att det är en enkel lösning. Även fast bloggen har fått över 2000följare är det fortfarande för mig ett sidoprojekt som utvecklas och som skall hitta sina former.

För att hålla nere kostnaderna ligger bloggen på one, vilken är ett billig webbhotellösning. Om ni skall driva en enklare hemsida är det något jag rekommenderar.
Har även haft det på tidigare projekt, nöjd med de för den enklare hemsidan.

Upplever den som enkel att ha att göra med.

De har för mig aldrig varit några problem att komma i kontakt med osv.

För någon som skall ha en första hemsida eller liknade är det ett bra val.

Vissa inlägg skriver jag på rinnande vatten tar 15minuter. Medan andra kan jag lägga 10timmar på. Hur mycket spridning något får har inget att göra med hur lång tid det tar att skriva.

Har fått frågan om det går att leva på att skriva. Det enkla svaret är nej. Inte i denna storlek. Detta är formellt sätt en hobbyverksamhet, där överskott lägg på bära kostnaderna. Jag märker dock att antalet google träffar ökar långsamt med ju mera material.

Ricky Karlsson odla@odlaminmat.se

Ricky Karlsson
odla@odlaminmat.se

Det här inlägget postades i www.odlaminmat.se. Bokmärk permalänken.

Kommentera