100 000 lästa inlägg.

Idag har bloggen fått sin 2000 följare, kors i tacket.
Detta har hänt på endast 9månader.

Att bloggen samtidigt firar det 100 tusende lästa inlägget är ett sammanträffande som är trevligt.

För att vara ett litet hobby projekt har bloggen lyckats etablera sig som en de mer synbara bloggarna inom trädgårdsodling och svensk matpolitik. För att vara en dåligt stavande dyslektiker är jag väldigt nöjd.

11096414_619027674901175_3863670605720510958_o
Långt till färska sommargrönsaker.

10 i topp under det sista kvartalet.

1.Vad är det som är speciellt med svensk djurhålling?
Detta är ett av bloggens stoltaste inlägg. Lyckades lyfta upp hur det är inte bara att sverige har EUs lägast antibiotika användning utan att vi också har den bästa i förhållande till hur mycket bredspektrum antibiotika som används. Ingen talade om detta men fick upp ögonen för de som är intresserad av frågan i alla fall.

2. http://www.odlaminmat.se/ Det är själva bloggens hem. Ser ett fenomen där fler och fler går direkt till bloggen, istället för att komma från facebook och twitter.

3.Göra eget smör
En beskrivning av hur man gör eget smör.

4. Vad är det vi håller på med? Detta är bloggens mest sprida inlägg. Skrevs redan i agusti så den lyckas fortfarande ta sig upp på listan. ”Varför är matens pris viktigare än kvalitet?

Varför kan vi lägga tusentals kronor hos läkaren och på gym, men inte betala bonden för att få kvalitets produkter.” Med näst 5000likes på hemsida och facebook ihop samt nästan 600delningar.

5. Göra eget potatismjöl
Hur man gör eget potatismjöl. Jag hade inte så gott resultat, förstått att jag borde fått ett bättre resultat så kommer göra om det någon gång.

6. Antibiotika användningen i olika länder.
Lyckats spara en bild med olika sprutor som ligger på ostar med flaggor från var de kommer från. Denna bild gick runt på facebook men togs senare ner. Detta på grund av att ost inte innehåller något antibiotika. Dock är de representanter för hur djur produktionen ser ut i olika länder.

7. Jag har fått en bibel till Hur vi har fått ett nordiskt standardverk inom självhushållning. Lyckades skriva en recension nästan direkt när den kom ut. En bra bok att ha.

8. Odla morötter Hur man odlar morötter samt hur man kan tillverka sina egna såband.

9. Minimorötter
Om hur det är vansine att betala extra för något som redan finns. Samt hur detta bara är en skapad produkt.

10. Bondröven, 100%bonde
Att det har börjat att sändas en ny säsong i Danmark, som man kan se på datorn i Sverige.

11. Beskära äppelträd
Hur man beskär äppelträd.

Det här inlägget postades i www.odlaminmat.se. Bokmärk permalänken.

Kommentera