Äkta Vallört

Odlar sedan ett tag tillbaka Vallört – Comfrey Bocking 14 den frösterila sorten.
Eftersom det var omöjligt att få tag på rötter i Sverige när jag letade så blev det att importera rötter. Insåg att får inte jag tag på rötter, får inte andra heller tag på det i Sverige. Detta gör att jag idag säljer rötter.

Så blir att man sänder rötter till veganträdgårdar som vill göra sig fria från djurgödsel till kaninkött uppfödare som vill ha foder och kvävefångst gröda. Men permakulturister som vill anlägga skogsträdgårdar är nog den viktigaste kundgruppen.

äktavallörtÄven fått frågan om frön för sorter som inte är frösterila. Sagt och gjort, nu säljer jag även frö av äkta vallört.

Inget jag skulle vilja ha i min trädgård men på en betesmark, eller i en skogsträdgård, förstår jag att man skulle vilja ha den.

 
Här kan man hitta vad jag har ute till försäljning.
http://odlaminmat.tictail.com/

Det här inlägget postades i Comfrey, Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera