Om

Detta är en trädgårdsblogg om trädgårdsodling, småskalig jordbruksodling, hållbar hushållning rörande ekonomi och miljö hur man får plånboken och planets resurser att räcka längre, svensk matpolitik, jordbrukens förutsättningar, nationell självhushållning, husmorsknep samt matlagning eller snarare beredning av det man odlar.

Den är tänkt att vara en närmast dagligt tidning för dessa frågor. Att tipsa om böcker, klipp, filmer osv om dessa ämnen.

Det blir gästskribenter men ganska ofta blir det att försöka fånga upp det som inte alltid tar sig till framsidan på våra riksdagstidningar. Vi tar gärna emot gästförfattare.

http://www.odlaminmat.se/2015/04/nar-paverkade-du-nagons-liv-sist/

Vi kommer att växa igenom en utbyggd webbshop samt bygger på ett sidoprojekt en odling skola för små jordbruk, var kan man göra med 1-2 hektar. Finns flera idéer som vi skulle vilja ta till utveckla men måste resurser till detta.

Om det är någon som skulle vara intresserad av att köpa reklam plats kan vi säkert hitta något. Men den behöver ligga inom bloggens ämnen.

Vi själva odlar i en villa trädgård och på ett lantställe, en gammal gård.. Just nu har vi 600-800 kvadrat som vi odlar och testar olika saker på. Planen är att det skall få växa ihop med våran kompetens och vilja.

Kontakt;
Odla min mat, finns på facebook.

2 kommentarer till Om

 1. Hej!

  Jag håller på att lansera en ny annonssida som heter Smarta Grodan. Jag undrar om du har lust att skriva lite för Grodan. En variant är att du publicerar dina bloggar som annonser på Smarta grodan och sedan länkar till din blogg. Tycker du skriver väldigt bra! Är du intresserad? Smarta Grodan är inget företag utan gör detta privat. Man får se vart det tar vägen! 🙂
  Mvh Claes Björnelius

  • rickywkarlsson skriver:

   Jag är redan med i facebook grupp med 8000medlemmar med liknade syfta. Finns ofta gott om lokala facebook grupper för olika billiga/grattis osv.

   Tror inte på iden att tillfredsställa ett lokalt behov med en nationell hemsida.

   Men jag kan ha fel.
   Lycka till!

Kommentera