250 000 lästa inlägg

För 1,5år sedan började jag skriva lite mera seriöst. På de senaste 365dagarna har bloggen haft över 250 tusen lästa artiklar. Det är ett så stort tal så jag inte ens tar in det lätt.

IMG_0836Bloggen är fortfarande ett privat hobbyprojekt vilket gör det extra roligt. I perioder kommer naturligtvis arbete och odlingarna före. Men bloggen har ca 400skrivna inlägg. Det har tagit ett par hundra att hitta min inre röst för hur jag vill skriva. Men oj vad roligt det är att få skriva om odling. Att få ge min syn på mat, jordbrukspolitik osv.

För de som inte känner mig privat är jag dyslektiker, där ett av målen för mig med är att hålla igång det skriva. Började skriva för att jag såg hur mitt språk blev fattigare. Att skriva om det som ligger mig varmast om hjärtat, med många som vill läsa är för mig personligen en ynnest.

IMG_0861Många som föreslagit att jag även skall börja göra klipp. Men har valt att skriva, skulle vara lättare för mig att göra klipp. Men för mig är detta en personlig utmaning. Det kan bli klipp i framtiden, man skall inte hålla den dörren stängd.

Vill tacka alla som följer mig, för det stora spridningen. 🙂

Varit med om en rolig upplevelse, där jag blev rekommenderad att lära odlaminmat.se av någon som inte visste att jag var personen bakom.

Edit: Bloggen har just nu problem med att lägga upp nya bilder.
Bilderna med dimma, förutom att vara vackra. Så vet man inte vad som finns där borta i dimma. En metafor för framtiden.

//Ricky Karlsson

//Ricky Karlsson

Detta är historian om hur matens ursprung blev en viktig fråga i mitt liv. Hur odling blev en naturlig del av livet. Samt hur man går från 3 tomatplantor till hur man odlar rationellt för storfamiljen.

Gilla och dela. Odlaminmat är lätt att följa på facebook.

Det här inlägget postades i www.odlaminmat.se och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera