Maximera tomat skörden

Curtis Stone en rockstjärna i världen att göra villaträdgårdar till grönsaksföretag.

Han förklarar här hur han maximerar skörden från högväxande tomatplantor. En teknik som är lika klassisk som självklar. Men att denna tekniken används av en som lever på detta, förstärker endast argumenten.


.
9780865718012_200x_the-urban-farmer_haftadJag har själv använt denna metoden under många år med att ta bort blad, för ökad avkastning.

Curtis Stone driver ett grönsaksodlingsföretag i västra Kanada där han på ca 1500kvadratmeter omsätter en halv miljon kronor.

Hans bok är The Urban Farmer.

För mig är han en stor personlig favorit, hur han aktivt sprider kunskap om hur han lyckats odla kommersiellt på en liten yta.

Har tittat väldigt mycket på hur han gör det. Var hans lönsamhet finns, varför han undviker vissa saker samt odlar mycket av andra saker. Han finns som podd, youtube och företaget Green City Acres på facebook.

Länken till boken är en affiliatelänk, detta för att finansiera bloggens kostnader.

//Ricky Karlsson

//Ricky Karlsson

Gilla och dela. Odlaminmat är lätt att följa på facebook.

Detta är historian om hur matens ursprung blev en viktig fråga i mitt liv. Hur odling blev en naturlig del av livet. Samt hur man går från 3 tomatplantor till hur man odlar rationellt för storfamiljen.

 

Det här inlägget postades i Media måndag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera