Bondröven, 100%bonde

Nu börjar en ny säsong med Frank. Allas våran favorit på att vara småbrukare, självförsörjande eller alternativare som några skulle säga.

Jag ser han som en stor inspiration att man med ganska små medel få ordentlig avkastning. Att man med små medel och enkla redskap kan skapa goda resultat. Det är många gånger man får inspiration att göra, lära sig mera samt samla kunskap.

För mig blir det med jämna mellanrum som att titta ner i min egen barndom. Hade glädje att växa på ett månskensjordbruk.

Den nya säsongen med Frank

I detta avsnitt kommer bland annat Boysenbär upp, någon som odlar de i Sverige?

frank

I tiden mellan avsnitten blir det att sätta sig ner med självförsörjningens husbibel och bläddra för inspiration.
Självhushållning; en handbok för realister och drömmare

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bondröven, 100%bonde

  1. Linda Björk skriver:

    Boysenbär el Tayberry träffade jag på nu när jag flyttade ner till Skåne, en god vän som hade men som inte använder något från sin trädgård så jag har haft möjlighet att plocka och det blir fantastisk sylt utav dessa. Så nu har jag satt egna och hoppas på lite skörd till nästa år.

Kommentera