En bloggares vardag.

Jag skriver jo om trädgårdsodling, hållbar hushållning, hur man tar hand och bevarar trädgårdens växter och svensk jordbruk ur ett handla lokalt/svenskt perspektiv.

Men jag måste ändå säga att jag går och väntar på något speciellt i vinter. Att odla, tillbringa tid i köket för förädling tar sin tid. Men tillbringar ändå mera tid vid datorn. Så för mig är datorn ett viktigare redskap än spaden.

Vi kommer att få fiber indraget. Att kunna jobba i hög hastighet hela månaden, att kunna se trädgårds dokumentärer från halva värden utan att fundera på surfvolymen. Ja det är frihet för mig.

IMG_20150907_155219

Att vi sedan baserat på våra behov kommer att nå ”break even” på ca 6-7år eller heller inte fel för en investering som bredband. Men oavsett så är det frihet.

Nu några dagar senare. Är tyvärr ett antal månader innan fibern är indragen.
IMG_20150910_153126

Kommer att kunna bli en kvalitets höjning att kunna streama tv från hela världen istället för att bara se vad som är på tv.

Detta gör också frågan vad för kunskap finns hos i vårat hem om internet inte finns där. Vad för böcker har vi. Vad för kunskap saknas i våran bokhylla.

Inte så lätt fråga att svara på.

Det här inlägget postades i Spara och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till En bloggares vardag.

  1. Monica skriver:

    Förstår att du ser fram emot detta! Även vi har gått med i den lokala fiberföreningen. Men vårt blir inte klart förrän tidigast om något år.

    /Monica

Kommentera