Äntligen tid att börja odla

chili

 

Hög tid att erkänna att man inte är som alla andra.

Det är inte bara vårsolen och värmen man längtar efter. Utan det skrikande behovet att få lov att sätta spaden i marken, se hur marken torkar upp. Börja fundera på när man kan sätta potatisen, ja det är enkelt saknaden av att odla som är stark.

Är det gröna fingrar? Nej inte hos mig, det är vetenskap och kunskap, misslyckande och glädjen över att ha egen odlat på tallriken.

Men vad är det som nu hamnar i jord. Jo det är några chili sorter från en fd. arbetskollega till min dama. Mina andra chili sorter sattes i december plus cirka 10plator jag försöker övervintra. Alla utan en övervintrare ser ut att klara vintern. Första gången jag försöker mig på detta, så är väldigt nöjd.

Detta är körsbärschili och vita spets chili.

 

 

Det här inlägget postades i Chili. Bokmärk permalänken.

Kommentera